Direct door naar content

Ons verhaal

Zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis wonen. Dat is natuurlijk wat jij graag wilt. Niet alleen omdat je dan in je eigen, fijne omgeving blijft, maar ook omdat er tegenwoordig steeds minder alternatieven zijn. Gelukkig is er met advies en aanpassingen in je woning heel veel mogelijk. En dat is precies wat wij doen.

 

Waarom doen wij dit?

We willen voorkomen dat je straks niet meer veilig en/of zelfredzaam thuis kunt wonen. Mocht dit door ziekte of een (tijdelijke) beperking nu al lastig zijn, dan helpen wij jou en diegene die zorg voor jou dragen dit te verbeteren.


Hoe doen wij dit?

We hebben jarenlange expertise op het gebied van preventieve- en ondersteunende oplossingen in huis. Maar dat niet alleen: we hebben ook een groot netwerk aan partners en leveranciers op dit gebied. Hiermee leveren we één totaalpakket aan jou. En zijn wij het aanspreekpunt die jou van A tot Z helpt. Van inspiratie en advies tot uitvoering.


Wat doen wij?

We nemen de tijd voor jou en jouw vragen. Vervolgens brengen we jouw persoonlijke situatie en behoeftes in kaart. Dit doen we bijvoorbeeld met onze woontest op de website, de telefonische advieslijn en onze Thuisscan. Hiermee geven wij jou een advies op maat. En als je wilt, helpen wij jou met het realiseren hiervan. We leveren kwalitatief goede producten en indien gewenst laten we die door vakkundige vakmensen monteren of installeren.


Ons team

We zijn een hecht team van goed opgeleide collega’s en hebben een kantoor in Doetinchem. Vanuit hier zetten wij ons elke dag in om jou van goed advies te voorzien. Onze Zlimthuis experts zijn vooral op pad om advies te geven aan huis. 

 

Meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel dan gerust onze Zlimthuis advieslijn op 088 - 17 17 370. Onze deskundige medewerkers vertellen graag hoe wij je verder kunnen helpen.

 

Product toegevoegd