Direct door naar content

Thuisscan

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat is natuurlijk een fijn idee. Maar dan wil je wél veilig, zorgeloos en comfortabel wonen. Wat kan jouw woonsituatie nog verbeteren? Preventieve oplossingen tegen bijvoorbeeld inbraak, brand of vallen? Of ondersteunende oplossingen zoals personen- of sociale alarmering? Zodat wanneer er iets onverwachts gebeurt, je altijd in contact bent met je omgeving. Wil je advies op maat over jouw situatie en de mogelijkheden? Vraag dan de Thuisscan aan.


Wat kun je verwachten van de Thuisscan?

  • Bezoek van een Zlimthuis expert bij jou thuis
  • Jouw woning en situatie worden op verschillende onderdelen in kaart gebracht
  • Persoonlijk adviesrapport met adviezen en oplossingen op maat


Vrijblijvend advies van de Zlimthuis expert

In een gesprek met een van onze Zlimthuis experts komen je leefritme en woonwensen aan bod. Ook loopt hij of zij (samen met jou) door en om je huis en bekijkt de verschillende ruimtes. Verlichting, elektra, inbraak- en brandveiligheid, valrisico’s, indeling…. Alles komt aan bod. Dankzij slimme berekeningen en de jarenlange ervaring van onze experts ontvang je hierna een waardevol adviesrapport. Vol met oplossingen, waarvan een aantal helemaal op maat. Sommige adviezen kun je zelf opvolgen. Bij andere adviezen heb je waarschijnlijk hulp nodig. De Zlimthuis expert helpt je uiteraard ook graag verder bij de uitvoering.
 

Mensen zijn vaak gewend aan een bepaalde manier van handelen. Ik laat ze zien dat het ook anders kan. Veiliger en makkelijker. Een rondje door het huis levert altijd slimme adviezen op die jouw huis een nog fijner thuis maken. 

Zlimthuis expert Marcel Nijhof


Direct de Thuisscan aanvragen

Wil jij ook zo lang mogelijk veilig, zorgeloos en comfortabel thuis wonen? En woon je in de regio Achterhoek of Liemers? Start dan vandaag nog en maak je huis toekomstbestendig. De Zlimthuis expert komt graag bij je thuis voor eerlijk en vrijblijvend advies. Ben je langer dan een jaar lid van Kruiswerk Achterhoek en Liemers, dan is de Thuisscan gratis. Nog geen lid? Dan betaal je € 165,- voor de Thuisscan. Je wordt dan automatisch gratis lid van Kruiswerk voor het lopende kalenderjaar.

 

Vragen over de Thuisscan?

Of wil je liever telefonisch advies? Bel dan gerust onze Zlimthuis advieslijn op 088 - 17 17 370. Onze deskundige medewerkers helpen je verder.

Product toegevoegd