Direct door naar content

Woonverzlimmers van de maand

Woonverzlimmers zijn producten die door de experts van Zlimthuis zijn aangewezen als zinvol, slim en veilig voor in huis. Deze maand aandacht voor twee producten die buitengewoon handig zijn, namelijk slotverlichting en de postopvanger.

 

Glow in the dark markering voor cilinder/schakelaar

Dat is nog eens handig! Een 'Glow in the dark' sticker die twee oplossingen biedt: verlichting van lichtschakelaars én slotranden in het donker. Op die manier vind je in het donker altijd lichtschakelaars of de slotrand rondom de cilinder van de buitendeur. Voorzien van hoogwaardige Glow in the Dark coating. Zelfklevend, makkelijk aan te brengen. Stickervel met 3 stickers voor lichtschakelaars en (europrofiel) cilindersloten. Laadt overdag op en geeft 's nachts licht. Comfort verhogend en ideaal voor slechtzienden. Allerhoogste 'glow in the dark' kwaliteit. De stickers kosten € 8,50 voor leden excl. verzendkosten.

Glow in de dark-markering bestellen

Postvanger

Dat is nog 'ns handig: een postvanger waarmee bukken tot het verleden behoort. De postvanger is vervaardigd van kunststof en geschikt voor senioren, mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Wordt geleverd met kunststof briefplaat voorzien van tocht-borstels. Briefplaat zilvergrijs, opvanggedeelte semi-transparant kunststof. Voorzien van een 'vakantie' stand: deze voorkomt overbelasting tijdens uw vakantie. De postvanger kost € 29,50 voor leden excl. verzendkosten.

Postvanger bestellen


Voor meer zlimme producten kijk op onze webshop

Zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis wonen. Dat is natuurlijk wat jij graag wilt. Niet alleen omdat je dan in je eigen, fijne omgeving blijft, maar ook omdat er tegenwoordig steeds minder alternatieven zijn. Gelukkig is er met advies en aanpassingen in je woning heel veel mogelijk. En dat is precies wat wij doen.

Naar de webshop

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Heb je vragen?

Bel gerust onze Zlimthuis advieslijn op 088 - 17 17 370 of stuur ons een e-mail op info@zlimthuis.nl

Vond je dit interessant?

Abonneer je dan op onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen.

Aanmelden nieuwsbrief

Lees overige blog artikelen

Product toegevoegd