Direct door naar content

DayClock 7 inch

De DayClock 7 inch is een multifunctionele klok. Hij biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel) en de mogelijkheid dat mantelzorgers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de klok kunnen weergeven, die zij versturen vanaf hun smartphone, laptop of computer.

De klok werkt met een abonnement. Hierdoor maak je onbeperkt gebruik van alle functies waarmee je op afstand de tablet/klok kunt benaderen. Bijvoorbeeld om activiteiten of foto's op de tablet/klok te zetten. Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijg je via het door jou opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord. Bij aanschaf van de DayClock krijg je standaard drie maanden abonnement gratis. Na drie maanden kun je het abonnement continueren voor € 3,- per maand. Je krijgt aan het eind van de abonnementsperiode een mail met betalingslink van DayClocks waar je het abonnement voor een jaar kunt verlengen.

Ledenvoordeel: € 139,00 Incl. BTW
Niet leden: € 159,00

Vragen?

Heb je een vraag over deze producten, bel gerust onze Zlimthuis advieslijn op 088 – 17 17 370 of stuur ons een e-mail op info@zlimthuis.nl.

Product toegevoegd