Direct door naar content

Belevingswoning Doetinchem
 

Een toekomstbestendig huis

Zelf ervaren wat een toekomstbestendig huis inhoudt. Zien, ervaren en doen. Daar draait het om in de Belevingswoning aan de Ruyslaan 18 in Doetinchem. Ben je nieuwsgierig naar slimme oplossingen voor een comfortabel huis? Of wil je weten hoe je langer veilig thuis kunt blijven wonen? We ontvangen je met een kop koffie en beantwoorden graag je vragen.

 

 

Rondleiding door een belevingsgids

De Belevingswoning is een ‘gewone’ woning in een woonwijk, waarin we je verschillende mogelijkheden laten zien. We leiden je rond en passen deze rondleiding aan op jouw persoonlijke vragen en wensen. Onze belevingsgidsen hebben ruime ervaring en laten je graag zien welke oplossingen bij jouw situatie passen. Misschien ben je met een simpele aanpassing voor nu al geholpen. Maar het kan ook zijn dat er meer nodig is om nog langere tijd veilig, zorgeloos én comfortabel thuis te blijven wonen. In de Belevingswoning vind je alle oplossingen en producten die er mogelijk zijn. Uiteraard mag je alles bekijken, voelen en uitproberen. En ons het hemd van het lijf vragen.


Belevingswoning bezoeken? Maak een afspraak

Zelf een kijkje komen nemen? Voor jezelf of voor een naaste slimme en handige woonoplossingen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze Belevingswoning. Een bezoek is gratis en geheel vrijblijvend, wel vragen we je een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat het niet te druk is en we alle tijd voor je vragen hebben. Maak gemakkelijk en snel een afpraak via www.belevingswoningdoetinchem.nl. 


Samenwerking

De Belevingswoning is samenwerking tussen de gemeente Doetinchem, Sité Woondiensten, Graafschap College en Kruiswerk Achterhoek en Liemers.


Vragen over de Belevingswoning Doetinchem?

Bel dan gerust onze Zlimthuis advieslijn op 088 - 17 17 370. Onze deskundige medewerkers helpen je verder.

Product toegevoegd